Carduri cadou

Este o aventura emotionala de neuitat pe care o puteţi dărui sau primi de la persoana dragă. Cardul cadou «GiftCard» deschide ușa spre o lume plină de aventuri care vă va face sa rîdeţi, să participaţi la evenimente, să vă relaxaţi, într-cuvînt să trăiţi viaţa din plin!

Aşa arată cardurile cadou

11

Fiecare card conţine o aventură unică. La moment pe site sunt expuse peste 200 de carduri cadou, ce ţin de domenii diferite – educație, restaurante, timp liber, divertisment, sănătate și frumusețe. Carduri au un design atractiv si o formă comodă de purtat in poşetă sau buzunar.

Perioada de valabilitate a cardului cadou

Carduri cadou sunt valabile 12 luni de la procurare. La expirarea termenului  serviciu nu este acordat, iar banii nu se vor rambursa.

În cazul în care valabilitatea cardului Gift Card a luat sfîrşit, conform punctului 5.1. Contractului, în termen de o (1) lună după expirare

Cumpărătorul are dreptul o dată la o prelungire pentru încă un an, dar numai în următoarele condiții:
a) Serviciul, aferent cardului cadou este încă disponibil și / sau va fi disponibil în cursul anului în cauză;
b) Prețul serviciului, menționat în cardul cadou, rămâne neschimbat la furnizorul de serviciu corespunzător;
c) În termen de o (1) lună după expirarea cardului, cumpărătorul trebuie să plătească “GiftCard” prelungirea în mărime de 25% din costul real al serviciilor menționate în card cadou sau cec.