Giftcard.md – își asumă responsabilitatea în ceea ce ține de protecția datelor cu caracter personal. Activitatea Giftcard.md în internet este reglementată de legile Europene și a Republicii Moldova.

Pe scurt despre politica de confidențialitate a site-ului ”Giftcard.md”:
  • Giftcard.md – nu folosește datele cu caracter personal ale clienților în scopuri ilegale;
    Giftcard.md – nu transmite datele cu caracter personal ale clienților săi persoanelor terțe.
Dreptul de autor

Textele și alte materiale care sunt publicate pe site-ul ”Giftcard.md” – sunt protejate cu dreptul de autor. Aceasta înseamnă, că fără acordul administratorului site-ului ”Giftcard.md”, nici o persoană nu are dreptul să copie/transcrie informația care este publicată pe site. Excepție este copierea informației pentru necesitățile personale.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

În cazul cînd clientul indică datele sale personale, precum: numele, nr. de telefon, adresa de e-mail, adresa de la domiciliu, această informație oferă posibilitate colaboratorilor ”Giftcard.md” să rezolve, prezinte clienților noile oferte și să rezolve la timp eventualele neînțelegeri care pot apărea.

Toate datele cu caracter personal ale clienților (de exemplu: rechizitele de plată) nu sunt transmise/divulgate persoanelor terțe. Giftcard.md respectă confidențialitatea tuturor datelor introduse de către clienți. Toate datele clienților sunt protejate de actele juridice ale Republicii Moldova și în special de Legea nr.133/2011 – privind protecția datelor cu caracter personal. Astfel, administratorul site-ului și colaboratorii Giftcard.md sunt obligați să asigure protecția datelor cu caracter personal și să le folosească pentru scopurile specificate, fără a transmite informația persoanelor terțe.

Ofertele de la ”Giftcard.md”

Ofertele de la Giftcard.md, le primesc doar clienții care sau abonat la această opțiune. Dacă clientul nu mai simte nevoia/nu are necesitate să primească ofertele de la Giftcard.md, el se poate dezabona/deconecta de la această opțiune. Giftcard.md transmite doar informații importante, care sunt necesare clienților. Adresele electronice și numerele de telefon ale clienților nu sunt divulgate persoanelor terțe.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Pentru date statistice Giftcard.md colectează informații privind vizitatorii site-ului ( oră cînd a fost accesat site-ul, durata vizitării, numărul vizitatorilor etc.). Această informație nu ține de o persoană concretă, ci reprezintă doar informații statistice, pe care Giftcard.md le analizează pentru a îmbunătăți funcționalul site-ului. Aceste date sun folosite în scopuri de marketing și pentru deservirea clienților. Informația privind vizitatorii site-ului nu este transmisă persoanelor terțe.

Comentariile

Giftcard.md – prezintă informații relevante care au fost lăsate de către clienți. Această informație poate fi citită pe site-ul Giftcard.md la compartimentul – ”Comentarii”. Transmiterea informației terțelor persoane a datelor cu caracter personal, este posibilă doar în cazul cînd acest lucru/fapt se cere de Legea Republicii Moldova.

Legăturile externe spre alte pagini din internet

Site-ul Giftcard.md are legături externe către site-urile altor persoane, a întreprinderilor și organizațiilor, dar site-ul Giftcard.md, nu poartă răspundere de conținutul și de modul de a organiza protecția datelor cu caracter personal al acelor site-uri.

Odată ce vă creați un cont pe site-ul Giftcard.md Dvs., faceți cunoștință mai întîi de toate cu politica de confidențialite. În cazul acceptării condițiilor site-ului Giftcard.md înseamnă că sunteți de acord cu regulile și politica de confidențialitate propusă de site.

Dacă aveți careva sugestii privind politica de confidențialitate a site-ului Giftcard.md, ne puteți expedia o scrisoare la adresa electronică: giftcard.md@gmail.com.

Politica de confidențialitate a site-ului Giftcard.md a fost actualizată.
Politica de confidențialitate a fost actualizată ultima dată în luna mai 2018.